2024. április 29. - Péter

A színész öröksége

A színész egy fotósorozat kedvéért idézte fel életének és pályájának meghatározó pillanatait. Tette mindezt számára kedves kellékek segítségével.
2008. szeptember 26. péntek 08:51 - Hírextra
- A törökmintás nyakkendők. Ez volt a mániám egész életemben. Már gyerekkoromban is.

Bárdy Györgyöt legendás barátság fűzte a múlt század színészóriásához, Jávor Pálhoz. Az egész úgy kezdődött, hogy Jávor rajtakapta akkor még pályakezdő kollégáját, hogy a színházi öltöző kanapéján alszik, mert nem volt hová mennie.

- Elcipelt az irodába a telefonhoz, fölhívta a feleségét: "Muki!– ez volt a felesége beceneve – akármilyen furcsán hangzik is, fiunk született..."

A színész ezután 8 évig lakott Jávoréknál. Hamar kiderült, hogy sok közös van bennük, például mindketten bolondultak a szép cipőkért.

- Ő nagyon híres arról, hogy mindig is nagyon elegáns volt és legendás történetei vannak, mondjuk a gyönyörű cipőiről, amit még Jávor Páltól kapott. Ezt szerettük volna egyszer megmutatni, de szerettünk volna olyan képeket is, ami valószínűleg a fiatalabb olvasókhoz is közelebb állnak - árulta el Radnai Péter, a lap főszerkesztője.

Így került a képbe egy népszerű rajzfilmfigura, akinek Bárdy György kölcsönözte a hangját. Ha valaki még nem tudná, kiről van szó, egy forintért megmondom!

- Volt egy elképzelésem egy egykori kollégámmal kapcsolatban, akivel sok ellentétre emlékszem pályánk során, és én egy kicsit talán őt próbáltam megmintázni - mondta Bárdy.

Hogy Bárdy György hogyan változott Máris szomszéddá, azt a színész lánya, Anna is megörökítette. A huszonéves lány hatalmas szeretettel figyelte apja minden mozdulatát.

- Ami a lányom szerepét illeti, az csodálatos a kapcsolat, a humor uralja az egész család és szerénységem életét. Ami rettentő nagy dolog az életben, az a humor. Szerintem a legfontosabb.

Bárdy György számára tehát a család a boldogságot őrző amulett, ami minden maradandó sikere ellenére a legfontosabb a számára.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását