2024. április 24. - György

A legfőbb kritikus

A Cool Star vendégeként Keleti Andrea a Vacsoracsatabeli élményeiről számolt be. A Szombat Esti Láz sztártáncosa csupa jó élménnyel gazdagodott a forgatások alatt: - Nagyon jó és nagyon élvezem, kár, hogy nemsokára vége.- kezdett bele Andrea. Hihetetlenül
2008. április 15. kedd 21:35 - Hírextra
A táncos elárulta, szerencsére a főzés részével nem volt bajban, hiszen mint családanya, minden nap főz: - A gyerekek miatt minden nap friss, meleg étel kerül az asztalra. Gyakorlatilag mindent meg tudok főzni, kivéve a rántott húst a műkörmeim miatt. A változatosság is jellemző, hiszen a nagyobbik gyermekem most ért a válogatós korszakába.

Andrea társaival is nagyon jól kijön: - Jól összebarátkoztunk. Eddig csak Falusi Mariannt ismertem, de eddig egészen más oldaláról, hiszen csak munkakapcsolat volt köztünk.

A Cool-on bele is pillantottak a Vacsoracsata tegnapi epizódjába, ahol kiderült: Andi erős csípkelődés tárgyává vált. - Én nem vagyok piszkálódós, ezért törvényszerű, hogy én kerültem kereszttűzbe. Ettől függetlenül azt hiszen jól tűrtem, és semmilyen rossz érzés nincs bennem. Mindenkivel egyformán jó a kapcsolatom.

Az első nap eseményeit Andrea nagyon pozitívan értékelte, szerinte ugyanis Janicsák István – férfi létére – nagyon jól teljesített: - Szerintem két fajta férfi létezik. Van aki jól főz és van aki egyáltalán nem szokott. István véleményem szerint az utóbbi csoportba tartozik, de ehhez képest nagyon finom ételek kerültek az asztalra. Egyedül az almáspite nem ízlett, aminek finoman ugyan, de hangot is adtam.

A táncosnő társait végül eképpen összegezte: - Mindenki olyan volt, mint amilyenre számítottam. Ábel Anita a hangulatmester és a legfőbb kritikus. István Dani pedig számomra egy kellemes csalódás.

Végül Leo, a Cool műsorvezetője a médiában betöltött szerepéről kérdezte a többszörös táncbajnokot: - A táncos múltam miatt közel állt hozzám a nyílvánosság. Ez mostanában kicsit kiszélesedett, több ember lát nap mint nap. Nem gondolom, hogy ez rossz dolog, hiszen negatív tapasztalatom még nem volt. Csupa jó élménnyel gazdagodtam – mondta Keleti Andrea a Cool stúdiójában.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását