2024. április 29. - Péter

Tom Cruise egy vagyont költött pillangókra és lufikra

Tom Cruise és Katie Holmes állítólag mintegy százezer dollárt (tizenhatmillió forintot) költött kislányuk, Suri második születésnapi partijára. A sztárpár közeli barátait és családját hívta meg a Hollywood Hills-i otthonukban rendezett délutáni zsúrra. A
2008. április 24. csütörtök 14:01 - Hírextra
Az április 18-án rendezett parti a pillangók témakörére épült, ugyanis a kislány imádja őket. Bizonyos források szerint Suri imádja a lepkéket. A partira hírességeket nem hívtak, csak közeli ismerősöket. Összesen huszonnégy vendég vett részt az ünnepségen, köztük Tom két nagylánya, a tizenöt éves Isabella és a tizenhárom éves Connor, akiket korábbi feleségével, Nicole Kidmannel fogadott örökbe.
A zsúron az összes tortát az exkluzív Los Angeles-i Sweet Lady Jane cukrászdából hozatták, olasz módra készültek, de a szokásos rum hozzáadása nélkül, hiszen Suri még csak kétéves. Később, az este folyamán Katie és Tom meghívták néhány híres barátjukat, köztük Victoria és David Beckhamet, Will Smith-t és Jada Pinkettet, valamint Eva Longoria Parkert egy másik bulira. Állítólag a zsúr nagyszerűen sikerült, Suri remek hangulatban volt, és imádta a rengeteg lufit, amit kapott.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását