2024. április 29. - Péter

Folytatódnak a Demján Sándor Alapítvány támogatási programjai

Folytatódik a mostani tanévben is a felsőoktatási intézmények támogatása az Új Comenius Program keretében, a Demján Sándor Alapítvány kilenc felsőoktatási intézmény 2300 nappali tagozatos hallgatójának biztosít havi 20 ezer forint ösztöndíj-kiegészítő tá
2008. szeptember 25. csütörtök 07:39 - Hírextra
Az összesen 460 millió forintról szóló támogatási szerződéseket a felsőoktatási intézményekkel szeptember végéig aláírják.

Demján Sándor 2006. októberében hét egyetemmel, illetve főiskolával kezdeményezett öt évre szóló megállapodást, amelynek értelmében támogatni kívánta a - gazdasági, műszaki képzésben résztvevő - szociálisan rászoruló hallgatókat. A támogatást pályázat útján lehetett elnyerni, amelynek elbírálását az alapítvány a hallgatói önkormányzatok segítségével végezte el - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az elmúlt két év alatt összesen 4400 hallgató részesült támogatásban, közülük több mint 600 fiatal ezen ösztöndíjnak köszönhetően tudta befejezni felsőfokú tanulmányait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását