2024. április 29. - Péter

Díjkiosztás

Kiosztották a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány (NIOK) díjait, így gazdára talált az Év Civil Szervezete, az Év Egyéni Adományozója és az Év Vállalati Adományozója elismerés is - közölte a NIOK csütörtökön az MTI-vel.
2008. szeptember 25. csütörtök 18:10 - Hírextra
Az Év Civil Szervezete díjat a Megálló Csoport kapta, az Év Egyéni Adományozója Lakatos Sándor, az Év Vállalati Adományozója pedig a Süllős és Süllős Bt. lett.

A NIOK közleménye szerint a Megálló Csoport a szenvedélybetegek, drogfüggők problémájával foglalkozik, tagjai gyógyult szenvedélybetegek. Méltatásukban kiemelik, hogy az alapítvány elkötelezettségével, szakértelmével és segíteni akarásával példaértékű munkát végez, és olyan komplex szolgáltató rendszert nyújt, melyben valós lehetősége van a függőségben szenvedőknek arra, hogy visszataláljanak a társadalomba.

Az Év Egyéni Adományozója díjat elnyert Lakatos Sándor azzal érdemelte ki a díjat, hogy érdeklik azok, "akikért a segítő kezet nyújtja". Utánuk jár, segít pénzzel, tárgyi adománnyal, szakértelmével és szabadidejével - áll a NIOK közleményében.

A Süllős és Süllős Bt.-ről - mint az év vállalati adományozójáról - a civil szervezet úgy nyilatkozott, hogy "olyan tudatos, átgondolt adományozási tevékenységet végez, amely példával szolgálhat a többi hasonló méretű, hazai, magyar vállalkozás számára"

A NIOK 1995-ben alapított három díjának célja, hogy elismerjék azokat a gazdasági szervezeteket és magánszemélyeket, amelyek és akik a magyarországi felelősségvállalásban adományaikkal élenjárnak, valamint díjazzák azokat a civil szervezeteket, amelyek példaértékű munkát végeznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását