2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Új igazgató az OEP-nél

Székely Tamás lesz hétfőtől az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatója - erősítette meg maga az érintett a Független Hírügynökségnek a Weborvos információját. Székely Tamás idén júniusig főigazgató-helyettesként dolgozott az OEP-nél.
2007. október 29. hétfő 08:08 - Hírextra
Székely Tamás évekig dolgozott az OEP-nél majd június elején távozott a pénztártól. Az Egészségügyi Minisztériumban folytatta munkáját, mint a járó beteg szakellátás fejlesztéséért felelős miniszteri biztos. A tárcától tér most vissza régi munkahelyére, de már mint főigazgató.

Korábbi sajtóinformációk szerint Székely Tamás júniusi távozásában szerepet játszott az is, hogy nem mindenben értett egyet az akkori főigazgatóval Major Zoltánnal. Major azonban júliusban szintén távozott a pénztártól, egy brüsszeli pénzintézetnél vállalt vezetői beosztást. Az OEP főigazgató posztjára ezután pályázatot írtak ki, amelyre korábban a szakemberek szerint is Székely Tamás volt a legesélyesebb.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását