2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A Fidesz perelni fog

Két fideszes képviselőt aljas rágalom ért az adatgyűjtési ügyben, ezért az érintettek meg fogják tenni a szükséges jogi lépéseket - mondta a párt szóvivője, azt követően, hogy kedden Orbán Viktor közölte: a Kövér Lászlót és Demeter Ervint ért vádak miatt
2008. szeptember 24. szerda 21:18 - Hírextra
Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszter nyilatkozatai, illetve különböző kormányzati források kiszivárogtatásai, nyilatkozatai "újabb és újabb aljas rágalmakat hoznak elő", ezért a két érintett politikus hamarosan perelni fog - mondta a Fidesz szóvivője szerdán az MTI-nek.
Közölte: Demeter Ervin és Kövér László fideszes képviselők az adatgyűjtési ügyben perelni fognak, az ügyvédek már dolgoznak azon, hogy ezt az ügyet jog útra tereljék.

Orbán Viktor kedden újságíróknak azt mondta: "ha valaki Magyarországon ma azt állítja, hogy a Fidesz bármely politikusa törvénytelen megfigyelést rendelt meg bárkitől, akkor azt azonnal bírósági, jogi alapra kell helyezni, és általában fordítva is, ha bármikor felmerül a gyanú, hogy a titkosszolgálatok részt vettek a politikai életben, azt ki kell vizsgálni".

A Fidesz elnöke úgy vélte, ha ilyen vád - miszerint két fideszes politikus megfigyeléseket rendelt meg az adatgyűjtési ügyben érintett U.D. Zrt.-től - megfogalmazódik, akkor ki kell vizsgálni, és a szükséges lépéseket meg kell tenni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását