2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kiraboltak egy benzinkutat

Négy férfi fegyverrel kirabolt egy benzinkutat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dédestapolcsányban, két gyanúsítottat elfogtak, társaikat még keresik - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.
2008. szeptember 19. péntek 11:00 - Hírextra
Négy, símaszkot viselő férfi csütörtök este fegyverrel támadta meg a dédestapolcsányi benzinkút kezelőjét. A kutast beterelték az irodahelyiségbe, ragtapasszal megkötözték végtagjait, majd a benzinkút pénze mellett a saját tárcájától is megfosztották - mondta az MTI-nek Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A megkötözött kútkezelőt egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg és szabadította ki. Ezt követően a rendőrség azonnal lezárta a környékbeli utakat, a rablókat hőkamerával felszerelt rendőrségi helikopterrel is keresték, mintegy 25 négyzekilotméternyi területet vizsgáltak át.
A rendőrség három órán belül - a helyszínhez közel, egy erdei úton - fogta el azt a 24 és 25 éves ormosbányai férfit, akik a nyomozás eddigi adatai szerint megalapozottan gyanúsíthatóak a benzinkút kirablásával. Társaikat még keresik - tette hozzá a szóvivő.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.
Az MTI helyszínen szerzett információi szerint pár tízezer forintnyi zsákmánnyal menekültek el a rablók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását