2024. május 2. - Zsigmond

Új kormányt, új politikát

Orbán Viktor szerint nem sikerült feloldani a Fidesz és az SZDSZ közötti nézetkülönbséget a szakértői kormány, illetve az előre hozott választások ügyében, de abban egyetértettek a csütörtöki tárgyaláson, hogy szavazni kell a parlamentben a kormányfő Mege
2008. szeptember 18. csütörtök 18:32 - Hírextra
Orbán Viktor a megbeszélést követően hangsúlyozta: a Fidesz szerint új politikára és új kormányra van szükség. A pártelnök szerint a jövő nem hátrafele van, így a "megbukott koalíció újrafércelésének" nem látja értelmét. Mint mondta, a politikai pókerjátszmát abba kell hagyni, tiszta álláspontokra van szükség.

Kérdésre válaszolva a pártelnök azt mondta: a szabaddemokraták a kormányfő programját meg akarják vitatni a parlamentben, és el akarják utasítani. Orbán Viktor szerint abban is egyetértés volt, hogy gátat szabjanak a felelőtlen költekezésnek, ugyanakkor jelezte, hogy a Fidesz a költségvetési kiadások csökkentését nem támogatja, csak olyan megoldást tart elképzelhetőnek, amely a gazdasági növekedés arányában állapítana meg egy limitált kiadásnövekedést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását