2024. március 29. - Auguszta

Hat magyar egység

A 2004-es olimpia után idén először rendeznek nagyszabású nemzetközi evezős versenyt az Athén melletti szkiníaszi pályán, a péntektől vasárnapig sorra kerülő Európa-bajnokságon hat magyar egység száll vízre.
2008. szeptember 18. csütörtök 09:05 - Hírextra
"Nagyon szép emlékek fűznek ehhez a pályához, nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk oda" – mondta Varga Tamás, aki társával, Hirling Zsolttal ötödikként zárt a négy évvel ezelőtti ötkarikás játékokon. A könnyűsúlyú kétpárban érdekelt duó idén, Pekingben csalódást keltve csak 14. lett, s immár új edzővel, Ficsor Lászlóval készül a kontinensviadalra, amelyen címvédőként indul.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint rajtuk kívül Szabó Katalin (egypár), a Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsa (könnyűsúlyú kétpár), a Simon Béla, Vinkó Gáspár (kormányos nélküli kettes) és az Orbán Gergely, Szekér László duó (kétpár), valamint a Juhász Adrián, Kelemen Áron, Szabó Dániel, Széll Domonkos összeállítású négypár próbál szerencsét magyar részről.

A verseny pénteken az elő- és reményfutamokkal kezdődik, szombaton további reményfutamokat és a középdöntőket rendezik, az A és B finálékra vasárnap kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását