2024. május 14. - Bonifác

Álomcsapatba került Hajnal

A Bundesliga hivatalos honlapja által kezdeményezett szavazáson a szurkolók a német élvonal álomtizenegyébe választotta Hajnal Tamást. A magyar válogatott játékos igazi sztárokkal került egy csapatba.
2008. május 26. hétfő 07:32 - Hírextra
A Bundesliga hivatalos honlapja által kezdeményezett szavazáson a szurkolók a német élvonal álomtizenegyébe választotta Hajnal Tamást. A magyar válogatott játékos igazi sztárokkal került egy csapatba.

Hajnal Tamás teljesítményét a Borussia Dortmund már értékelte, hiszen a német gárda mindenkit megelőzve már a télen megegyezett a középpályás leigazolásáról. A dortmundiak nagyon okosan cselekedtek, hiszen most vélhetően hatalmas csatát kellene vívniuk Hajnal szignójáért, ha nem cselekedtek volna jó előre.

A Karlsruhe a tizenegyedik lett, a csapat irányítójának érdemeit a német szurkolók nem kérdőjelezik meg, a bundesliga.de olvasói az év csapatába is beválasztották. Az irányító szinte az egész szezonban csapata rendelkezésére állt, és mindig a legjobbak között szerepelt. Az újonc gárdában nyolc gólig és kilenc gólpasszig jutott, oroszlánrészt vállalt a bennmaradás könnyed kivívásában.

Ráadásul hatalmas sztárok társaságába került Hajnal, a középpályán Ribery, Diego és Van der Vaart kapott helyet a magyar játékoson kívül. A hollandért és a brazilért sztárklubok sora verseng, erre mondják, illusztris társaság…

Bundesliga, álomcsapata:

Kapus: Rene Adler (Bayer Leverkusen)
Védők: Martin Demichelis (FC Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Manuel Friedrich (Bayer Leverkusen), Marcelo Bordon (FC Schalke 04)
Középpályások: Franck Ribéry (FC Bayern München), Diego (Werder Bremen), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), Hajnal Tamás (Karlsruher SC)
Csatárok: Luca Toni (FC Bayern München), Mario Gomez (VfB Stuttgart)
Forrás: samsungsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását