2024. április 19. - Emma

Bajnokok Trófeája

Olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, a földrész négy elitcsapata vesz részt szombaton és vasárnap az új Veszprém Arénában a férfi kézilabda Bajnokok Trófeáján.
2008. szeptember 18. csütörtök 11:28 - Hírextra
A teltházat, több mint 6000 nézőt vonzó eseményen pályára lép az előző idény három európai kupagyőztese, a BL-ben diadalmaskodó csúcsgárda, a spanyol Ciudad Real, az EHF Kupában első német Nordhorn, valamint a KEK-ben első, hazai közönsége előtt fellépő MKB Veszprém. Ezen kívül a BL-ben második német THW Kiel is szerepel.

Az európai Szuperkupában a Veszprém a német bajnokságban jelenleg negyedik helyen álló Nordhornnal csatázik a vasárnapi fináléba kerülésért, míg a másik ágon megismétlődik a BL-döntő.

"Igazi kézilabdás ünnep lesz a világ négy legjobb csapatával. Remek felmérő is ez egyben, hogy hol tartunk, hova lehet fejlődni. Az olimpia után még nem minden sztár nyerte vissza csúcsformáját, de így is fantasztikus dolgokra képesek. Bízom benne, hogy a lelkes szurkolóink segítségével minél szebb helyezést érünk el" - mondta az MTI-nek Mocsai Lajos, a hazaiak vezetőedzője.

A program:
szombat, elődöntő:
MKB Veszprém-Nordhorn (német) 16 ó
Ciudad Real (spanyol)-THW Kiel (német) 18 ó
vasárnap:
a 3. helyért 13 ó
döntő: 15 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását