2024. május 6. - Ivett, Frida

Marihuanás cigaretta az iskolában

Tanórák közötti szünetekben rendszeresen marihuanás cigarettát szívott négy diák az egyik győri szakiskolában; a 18-20 év közötti fiatalok a elismerték a kábítószer-fogyasztás tényét - mondta Csicsai Attila alezredes, a győri kapitányság sajtótájékoztatój
2008. szeptember 16. kedd 13:23 - Hírextra
A rendőrség házkutatást tartott azoknál a terjesztőknél, akiket a diákok kábítószer-eladóként megneveztek. Az egyik lakásban olyan eszközök kerültek elő, amelyek a kábítószerrel való visszaélés gyanúját megalapozták - közölte az alezredes.

A másik lakásban a házkutatás ideje alatt többen megjelentek, akikkel szemben a rendőrség korábban már kezdeményezett bűntető eljárást kábítószer-fogyasztás miatt.

A nyomozati cselekmények során tizenhárom csomag marihuanát foglalt le a rendőrség és az egyik gyanúsítottnál megtalálták az aznapi értékesítésből származó bevételt, 70 ezer forintot. A pénz eredetét az érintett kihallgatásakor elismerte.

Az alezredes hangsúlyozta: a nyomozás még a kezdeti szakaszban van, a későbbiekben további gyanúsítottak azonosítására lehet számítani. Egyelőre egy emberrel szemben terjesztés, hattal szemben fogyasztás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A társaság minden tagja szabadlábon védekezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását