2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Romák kegyeit akarja az SZDSZ

Hosszú távú együttműködést ajánlott kevéssé ismert roma civil szervezeteknek az SZDSZ; a találkozón a szabad demokratákat Béki Gabriella, Mohácsi Viktória és Léderer András képviselte - írta a hétfői Magyar Nemzet.
2008. szeptember 15. hétfő 07:37 - Hírextra
A lap úgy tudja, hogy a párt nevében tárgyaló SZDSZ-es politikusok azt ajánlották a roma szervezetek vezetőinek, hogy a szociálpolitikai és a romák integrációjával kapcsolatos témákban kikérik a véleményüket az Országgyűlés elé kerülő előterjesztésekről, s azt beépítik az álláspontjukba.

A párt képviselői a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetsége, a Bahtale Rom Független Érdekvédelmi Cigány Szervezet, a Vállalkozók Érdekegyeztető Roma Országos Szervezete, a Budapesti Magyarországi Cigányok Fóruma, a Phralipe Független Cigány Szervezet és a Reményi Ede Cigány Zenész Egyesület illetékeseivel tárgyaltak - értesült a lap.

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke a Magyar Nemzet megkeresésére a találkozót szánalmas próbálkozásnak nevezte, hozzátéve: "a cigányok nem fogadják el az SZDSZ politikáját, a romák nem liberálisok".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását