2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Miskolcra és Szegedre érkezett az Európa Túra

Utolsó két állomására érkezett szombaton az Európa Túra, amelynek célja, hogy láthatóvá tegye az uniós forrásokból megvalósult magyarországi fejlesztéseket; szombaton Miskolcon és Szegeden nézhették meg az érdeklődők a Fejlesztések Terepasztalát, illetve
2008. szeptember 13. szombat 20:55 - Hírextra
Az Európa Túra elnevezésű rendezvénysorozat augusztus 20-án indult országjáró körútra, hogy megismertesse a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) által koordinált uniós pályázatok eredményeit - mondta Martini Emil.

Közlése szerint az elmúlt években sok milliárd forintot nyertek el nagyobb és kisebb települések, cégek, amelyek egyebek mellett útépítésre, iskola-felújításra, környezetvédelmi beruházásokra, akadálymentesítésre, fejlesztésére fordították a pénzt.

Az Európa Túra feladata az is, hogy ráébressze az embereket: érdemes pályázni, rendelkezésre állnak a források, most is vannak pályázatok az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - hívta fel a figyelmet Martini Emil.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását