2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vérvád

Stumpf István felháborítónak, nevetségesnek, vérvádnak tartja kapcsolatba hozását az MDF-ben pénteken kirobbant adatlopási üggyel és ügyvédjével keresi a jogi megoldást.
2008. szeptember 12. péntek 23:45 - Hírextra
A politológus, az Orbán-kormány kancelláriaminisztere pénteken nyilatkozott telefonon az M1 Az Este című műsorának."Fel vagyok háborodva,...ez olyan vérvád, amit a leghatározottabban visszautasítok" - mondta, hozzátéve, hogy ügyvédjével keresik a jogi megoldás lehetőségeit.

Felvetette azt is, hogy Dávid Ibolyának két napja volt birtokában az a bizonyos hangfelvétel, igazán megtehette volna, hogy felhívja egykori minisztertársát, "István, valóban közöd van ehhez?".Kérdésre válaszolva Stumpf István elmondta: ismeri Tombor Andrást, még minisztersége idejéből, a Miniszterelnöki Hivatalból, de nem áll vele kapcsolatban.

Azt is elmondta, hogy 2002 óta közéleti szereplőként elemzésekkel foglalkozik, így nem az ő dolga, hogy a Fidesz kapcsolatban van-e az ügyben szereplő UD Vagyonvédelmi Kft.-vel.

Figyeli Almássy Kornél televíziós szerepléseit, de sem szakértői, sem baráti tanácsokat nem ad neki - tette hozzá kérdésre válaszolva.Az MDF elnöke, Dávid Ibolya pénteken sajtótájékoztatón egy bizonyos S.-et jelölt meg egy, a személyére vonatkozó adatgyűjtés mögött, mint aki az MDF-en belüli váltás mögött áll, és azt pénzeli. Dávid Ibolya még azt is elmondta, hogy az S.-ként emlegetett személy egy volt kormányzati tag.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását