2024. április 26. - Ervin

Szép summa folyt be

Csaknem nyolcmillió forint gyűlt össze a július 30-án rendezett MAI CASCO jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen. Az összeg felének ünnepélyes átadására csütörtökön került sor a budapesti Gerbeaud cukrászdában.
2008. szeptember 11. csütörtök 16:47 - Hírextra
A 7.726.998 forint 50 százalékát a hagyományoknak megfelelően egy - Michael Scumacher által megjelölt - külföldi alapítvány kapta meg.

Az összegből 3,4 millió forintot a Tűzoltó utcai Gyermekklinika képviselője vehetett át Erdei Zsolt profi ökölvívó-világbajnoktól és Baumgartner Zsolt autóversenyzőtől, 400.000-et pedig a Kincskereső Alapítvány.

A Forma-1-es pilótaválogatott és a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars mérkőzésén szerepeltek közül részt vett a csütörtöki eseményen Eperjes Károly színművész, Farkasházy Tivadar humorista, újságíró és Hajdú B. István sportriporter is.

A gálát már harmadik alkalommal megszervező Careers Management Group képviselői elmondták, az összeg a mérkőzés jegybevételéből és a közvetítő Duna Televízióban rendezett árverésből jött össze. Az elmúlt négy évben lezajlott három meccsen összesen több mint 35 millió forint folyt be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását