2024. május 2. - Zsigmond

Kilenc éve eltűnt macsek került elő

Egy londoni pár ismét élvezheti kilenc éve eltűnt, rég halottnak hitt macskája társaságát.A 15 éves, vörös színű Dixie-t birminghami otthonától kevesebb mint fél mérföldnyire találták meg egy környékbeli lakos hívására érkező állatvédelmi egyesület tagjai
2008. szeptember 10. szerda 18:10 - Hírextra
Az 1999-ben eltűnt macska bőre alá ültetett mikrochipnek hála befogása után rögtön azonosították az elkóborolt négylábút, aki fél órán belül ismét rég nem látott gazdáival lehetett. Az egyesület Dixiet hazaszállító munkatársa elmondta, hogy még soha nem látott olyan izgatott és boldog gazdit, mint amilyen a cicáját visszakapó Mrs. Delaney volt.

A Delaney házaspár boldogan konstatálta, hogy a hosszú távollét ellenére macskájuk személyisége és viselkedése mit sem változott. A viszontlátásnak minden bizonnyal Dixie is örül: gazdái szerint kedvencük megállás nélkül dorombol.

Az állatvédelmi egyesület munkatársai remélik, hogy a Dixie története más állattartókat is arra sarkall majd, hogy ültettessenek mikrochipet kalandvágyó kedvenceikbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását