2024. április 26. - Ervin

A szajha! Kim Basinger mindenkivel lefeküdt

Kim Basinger igazi szajha volt: egy jó szerepért, vagy egy jó szexért bármilyen hírességgel legfeküdt, akit munkája az útjába terelt: férje botránykönyve után azonban már óvatosabb lett.
2010. április 14. szerda 11:10 - HírExtra
Kim Basinger 9 és 1/2 hét után valódi sztár és szexszimbólum lett, még a Batmanbe is megkapta az egyik főszerepet – így már több színész óriás ágyába be tudott bújni. Megvolt neki Jeff Bridgess, Ron Snyder, Richard Gere és még a kis méretű Prince is. Ám férje egy idő után megelégelte a folytonos félrelépéseket, így írt egy leleplező botránykönyvet Kim „munkásságáról”.

– Kim és Prince Kim egyik bátyjának, Micknek a lakásába jártak fel, hogy együtt lehessenek, egy alkalommal lebuktak és Kim bátyja kikergette őket a házból, Princenek felöltözni sem volt ideje! Mindig szívesen gondoltam erre a jelenetre, mert egyébként nagyon bántott, hogy a nejem egy ilyen kis törpével is megcsalt - írta a férj többek közt leleplező könyvében, melyből hatalmas botrány kerekedett, hiszen Kim minden afférjáról lerántotta a leplet. A pár ezek után természetesen elvált,
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását