2024. április 27. - Zita

Álrendőrnők lopták el a betétkönyvet

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a két fiatal nőből és egy férfiból álló társaságot, melynek tagjai magukat rendőrnek kiadva lopták el egy sértett takarékbetétkönyvét a főváros XV. kerületében - jelenti a HavariaPress
2008. szeptember 9. kedd 11:07 - Hírextra
Az egyelőre ismeretlen tettesek még július 28-án este hat óra körül csöngettek be egy XV. kerületi, Nyírpalota utcai lakásba, ahol azt állították, hogy rendőrök és a lakók értékeit kell ellenőrizniük. Eközben azonban elterelték a sértettek figyelmét, és jelentős összegű készpénzt, illetve egy takarékbetétkönyvet tulajdonítottak el. A tetteseket eddig nem sikerült azonosítani, a rendőrségen azonban, a szemtanúk elmondása alapján mindhármukról jól használható fantomkép készült. Ez alapján a banda férfitagja 30 év körüli, 180 centiméter magas, vékony testalkatú fekete hajú férfi volt, aki fehér színű kétzsebes inget, fehér nadrágot és bal szemöldökében piercinget viselt. Társnői egyike 25 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, tarkóig érő szőke hajú nő volt, aki a bűntett idején világos ruhát viselt; a másik álrendőrnő 18-20 év körüli, 170-175 centi magas, telt arcú és göndör fekete hajú nő lehetett. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a grafikák alapján felismeri az elkövetőket, értesítse a XV. kerületi rendőröket, vagy hívja az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikét.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását