2024. április 26. - Ervin

Borsod szerint nem kell rendkívüli kongresszus

Az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének elnöke szerint egyáltalán nem biztos, hogy szeptember 27-én rendkívüli kongresszust tart majd a szocialista párt - írta hétfőn az Észak-Magyarország című megyei napilap internetes kiadása.
2008. szeptember 8. hétfő 21:30 - Hírextra
A BorsodOnline-nak nyilatkozó Szabó György megyei elnök úgy fogalmazott: "egyáltalán nem biztos, hogy lesz rendkívüli kongresszus..., mert nem indokolt, nem látják értelmét, nem igénylik".

"A legutóbbi pártkongresszus és pártértekezlet világos felhatalmazást adott Gyurcsány Ferencnek" - folytatta a megyei elnök, aki szerint "vannak még tárgyalási lehetőségeink – mármint az SZDSZ-szel –, és amíg ezek fennállnak, nincs új helyzet."

Szabó György úgy vélte, hogy az MSZP elnökségének többsége nem támogatja majd a rendkívüli kongresszus összehívását.

Gyurcsány Ferenc kormányfő, az MSZP elnöke hétfőn a szocialista párt parlamenti frakciójának politikai évadnyitó ülésén jelentette be, hogy az MSZP rendkívüli kongresszusának szeptember 27-re történő összehívását kezdeményezi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását