2024. március 29. - Auguszta

Nagy halakat fogtak a zsaruk

Egy rendőrségi internetes fórumokon összejött csapat győzött a III. Országos Rendőr Horgászverseny zárófordulóján, amelyet Hajdúszoboszlón, a Silver-tónál tartottak szombaton a Horgászatot Kedvelők Ligája (HOKEDLI) szervezésében.
2008. szeptember 7. vasárnap 16:09 - Hírextra
A tizenegy fordulóból álló versenysorozat és egyben a záróverseny győztese a Holdudvar Fishing Team nevű csapat lett, amely immár harmadik alkalommal hódította el az első helyet, elnyerve ezzel a vándorkupát. A nyerő ötös tagjai a rendőrségi internetes fórumon találkoztak egymással.

A képzeletbeli dobogó második helyére az esztergomi Amatőrök, a harmadikra a békéscsabai Körös Team rendőrei állhattak fel. Az év legjobb rendőrhorgásza címet Furkó Kálmán, a Szolnoki Rendőrkapitányság alezredese halászta el kollégái elől, aki a legjobb négy szektorgyőzelme alapján közel 40 kiló halat fogott az országos versenysorozatban.

A Silver-tavi záróverseny győztese Tóth Tibor közlekedésrendészeti vizsgáló Törökszentmiklósról, aki már harminc éve a horgászat szerelmese. Ezúttal 4 kilót fogott, és az ő horgára akadt most a legnagyobb hal is, egy 60 dekás amúr - közölte az MTI-vel Rantal Béla főtörzszászlós, a Hokedli Kelet-magyarországi szóvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását