2024. május 3. - Tímea, Irma

Katonaellenes szálloda

Egy wokingi hotelben nem adtak szobát annak a brit katonának, aki barátja temetésére érkezett a városba. A szálloda lépése óriási felháborodást váltott ki, és még a brit védelmi miniszter is levelet írt a vezetőségnek.
2008. szeptember 7. vasárnap 13:06 - Hírextra
Az angliai Wokingban található Metro Hotelben szeretett volna megszállni Tomos Stringer tizedes, a brit fegyveres erők tagja, aki társa temetésére érkezett a városba.

Legnagyobb megdöbbenésére azonban a szálló portása, miután elkérte a civil ruhában érkezett vendég igazolványát, közölte vele, hogy a fegyveres erők tagjainak nem adhat ki szobát.

A 24 éves katona, aki már 16 éves kora óta teljesít szolgálatot a brit hadseregben, az autójában kényszerült tölteni az éjszakát.

A portást az Észak-Írországot, Irakot és Afganisztánt is megjárt katona sebesülése sem hatotta meg - a férfinak egy bevetésen eltört a csuklója.

Miután kitudódott az eset, a hotelt egymás után hívták a felháborodott polgárok, sőt, még Derek Twigg brit veteránügyi államtitkár is levélben panaszkodott a szálloda vezetőinek.

A hotel, tapasztalva az óriási felháborodást, közleményben kért elnézést a katonától és családjától.

"Amerikában a katonákat hősnek tartják. Itt a katona még egy ágyat sem kap a szállodában" - fejezte ki felháborodását a tizedes édesanyja.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását