2024. május 17. - Paszkál

Nem érdekli a Fideszt a Magyar Nemzet véleménye

Nem kíván szakmapolitikai vitába bocsátkozni a Magyar Nemzettel Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, aki a Népszava kérdésére közölte: elfogadhatatlannak tartja a lap főszerkesztő-helyettesének személyeskedő hangvételét.
2008. szeptember 6. szombat 08:40 - Hírextra
A Népszava szombati számában megjelent cikk felidézi, hogy a Magyar Nemzet csütörtökön "Gáz" címmel közölt vezércikkében bírálta a Fidesz atlantista külpolitikáját. Az írás célpontja elsősorban Németh Zsolt volt, de nem kímélte az Orbán-kormány egykori külügyminiszterét, Martonyi Jánost sem.
A szerző, D. Horváth Gábor azt kifogásolta, hogy a Fidesz Oroszországot mindenben elutasító magatartása árt a hazai érdekeknek.

"Magyarországnak energiára van szüksége, s nem arra, hogy Németh elzárja a csapokat" - írta a főszerkesztő-helyettes.

A külügyi bizottság elnöke a Népszavával közölte: a jobboldali sajtó bírálata ellenére sem terveznek változtatni külpolitikájukon. A lap megkereste Martonyi Jánost is, aki azonban nem kívánta kommentálni az őt ért vádakat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. szeptember 7. 17:32
A "fidet" neked fideleg és fidik, izé szellent... :)
(így = hosszú í.)
benko12
2008. szeptember 7. 10:00
A fidet semmi sem érdekli, csak az ő hülyeségük. Annyit hazudtak már, hogy azt sem tudják, ki mikor, hol és főleg mit mondott. Hiszen egyik szavukat csapják agyon a másikat. Csak igy tovább!
2008. szeptember 7. 08:52
Sajnálatos a Fidesz hozzáállása a dolgokhoz....Gyurcsány ne mondjon le csinálja végig azt amiért megválasztottuk!!! És má se mondassa le!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását