2024. április 20. - Tivadar

MSZP: hazug kampányra költ a Fidesz

A Fidesz 130 milliót költ egy hazug kampányra – Orbán kijelölte a legesélyesebb kihívóját - írja Közleményében Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke.
2021. szeptember 2. csütörtök 12:05 - HírExtra

Kunhalmi Ágnes közleménye:

"A Fidesznek semmi sem drága, ha gyűlöletkeltésről van szó. A kormánypárt és az általa kitartott propagandisták három hónap alatt 130 millió forintot égettek el a közösségi médiában az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely hazug lejáratására.

A Fidesz ezzel beszállt az ellenzéki előválasztásba, kijelölte a hatalmára nézve legveszélyesebb ellenfelet, vagyis az előválasztás legesélyesebb jelöltjét, Karácsony Gergelyt. A kormánypártnak azonban nem az a dolga, hogy közpénzből próbálja meg befolyásolni az előválasztást, hanem az, hogy kormányozzon! Ne a saját érdekében használja fel a közpénzt, hanem arra, amire az embereknek szüksége van! Pontosan 130 millió forinttal többet költhetett volna egy hatásos oltási kampányra, mert az egész országnak az az érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírussal szemben.

A Fidesz azonban a megoldások helyett mindig csak ellenségeket keres, mert számára az a könnyebb út. Ezzel a korszakkal kell leszámolni 2022-ben, ezért lesz kormányváltás, ami az előválasztáson kezdődik."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását