2024. április 29. - Péter

Egy gólt biztosan szerzünk a dánok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Dánia ellen kezdi meg a 2010-es világbajnokság selejtező-sorozatát, a mérkőzés a Puskás Ferenc stadionban lesz. Szekeres Tamás, az MLSZ technikai igazgatója az InfoRádiónak azt mondta: a magyar együttesnek elsősorba
2008. szeptember 6. szombat 07:03 - Hírextra
Nem áll be védekezni a magyar labdarúgó-válogatott a dánok ellen szombat este a Puskás Ferenc stadionban, a 2010-es világbajnoki kvalifikációs sorozat első meccsén - ígérte Szekeres Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) technikai igazgatója, aki szerint Erwin Koeman csapatának nehéz dolga lesz, mert az ellenfél egységes együttes, amely támadásban különösen jó.

Szekeres Tamás úgy vélekedett, a magyar alakulatnak védekezésén kell javítani, mert csak így lehet sikeres. A technikai igazgató biztos benne, hogy a magyar játékosok legalább egy gólt szereznek, kérdés, hogy mennyire tudják semlegesíteni a veszélyes dán csatárokat.

Ez már nem a Laudrupék fémjelezte dán válogatott, de jelenleg is az európai középmezőny tagja, és a világranglista szerint erősebb a magyar csapatnál - mondta az ellenfélről Szekeres Tamás. Hozzátette: mivel hazai pályán szerepel a válogatott, így hasonló erők küzdelme várható a találkozón.

A technikai igazgató szerint elképzelhető, hogy Erwin Koeman szövetségi kapitány csak egy csatárt küld pályára, ám ez nem azt jelenti, hogy csak egy ember támad, hiszen a középpályássorban legalább négy olyan labdarúgó van, aki bármikor képes gólt szerezni.

Közben Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: nehéz mérkőzésre, de győzelemre számít magyarok ellen. A szakvezető elmondta: csak a meccs előtt dől el, hogy sérüléssel bajlódó három futballistája, az Arsenalt erősítő Nicklas Bendtner, a Feyenoordban futballozó Jon Dahl Tomasson és a Stoke kapusa, Thomas Sörensen pályára léphet-e a Puskás Ferenc stadionban.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását