2024. május 4. - Mónika, Flórián

A szolnoki szocialisták támogatják a Megegyezést

Az MSZP Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szövetsége számára fontosak és támogatandóak az adócsökkentést, a foglalkoztatás növelését, a gazdaság kifehérítését, az oktatás minőségének javítását, a szociális biztonság erősítését, valamint az országon bel
2008. szeptember 6. szombat 21:00 - Hírextra
Továbbra is az ország hosszú távú érdekeit szem előtt tartva, a megegyezés szándékával képviseljük a szocialisták álláspontját.

A elnökséggel közösen támogatjuk a pártelnök kezdeményezését, hogy az MSZP közvetlen egyeztetést kezdjen az SZDSZ-szel annak érdekében, hogy együtt alakítsunk ki olyan programokat, így például az adójavaslatok végleges formáját, amelyeket a parlamentben a többség támogathat majd. Azt valljuk, hogy erre a tíz éven át tartó közös kormányzás, a modern, polgárosult, versenyképes Magyarország megteremtése iránti elkötelezettség feljogosítja, az ország jövője iránt érzett felelősség pedig kötelezi mindkét pártot.

Valljuk, hogy a Megegyezés címmel nyilvánosságra hozott elképzelések egyszerre szolgálják valamennyi polgár érdekét. Ezek ugyanis lehetőséget teremtenek arra, hogy javítsuk a gazdaság versenyképességét és megőrizzük a szociális biztonságot is.


Szolnok, 2008. szeptember 04.
                       
MSZP  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szövetsége
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását