2024. április 20. - Tivadar

Őszi nagycsaládos találkozó

Nagycsaládos találkozót rendeznek a hétvégén Ópusztaszeren - tájékoztatta pénteken a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke az MTI-t.
2008. szeptember 5. péntek 12:21 - Hírextra
Szabó Endre elmondta: az egyesület 1989 óta minden évben megrendezi hagyományos Őszi Találkozóját. Az idei rendezvénynek szombaton az Ópusztaszeri Történeti Emlékpark ad otthont. Az eseményre több mint ötezer embert várnak.

Az Őszi Találkozó minden évben jelentős esemény a NOE életében, az ország minden szegletéből érkeznek a többgyermekes családok. A rendezvény küldetése kettős: az egyesület tagjai számára ez a kötetlen együttlét kiváló lehetőséget nyújt egymás megismerésére. Mindeközben a résztvevők közös élményeket szerezve megismerhetik az adott település nevezetességeit - mondta el az elnök.

A program során a családok megtekinthetik a Feszty körképet, lesz térzene, lovasbemutató, íjászat és a hagyományokhoz híven önkéntes véradás. A résztvevők az emlékpark területén lévő múzeumokat ingyenesen tekinthetik meg.

Az idei találkozó védnökei: Magyar Anna, a Csongrád-megyei Közgyűlés elnöke, aki a megnyitón ünnepi köszöntőt mond, Makra József, Ópusztaszer polgármestere, Nagy Sándor, Kistelek polgármestere, Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere valamint Szirbik Imre, Szentes polgármestere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását