2024. május 5. - Györgyi

Gyermeket vár az elvált igazságügy-miniszter

Rachida Dati, a francia igazságügyi tárca vezetője szerdán elismerte, hogy gyermeket vár, de az elvált miniszter nem volt hajlandó elárulni, hogy ki is lesz a boldog apa.
2008. szeptember 3. szerda 19:24 - Hírextra
Dati, akit Nicolas Sarkozy francia államfő kabinetje egyik sztárjának és az új politikai arculat egyik pregnáns képviselőjének tartanak (egyebek között azért is, mert észak-afrikai bevándorlók leszármazottja), azután kényszerült a bejelentésre, hogy egy heti magazin címlapján szellőztette meg a hírt.

A gyermekét egyedül nevelő politikus kijelentette, hogy nem szívesen beszél a terhességéről, mert még nagyon korai stádiumban van, és nagy a vetélés kockázata.

"42 éves vagyok, és mindig is azt mondtam, hogy a gyermekáldás alapvető számomra. Ha rendben megy, boldog leszek" - idézte nyilatkozatát a Le Monde internetes portálja.

Az apa kilétéről semmit sem árult el az őt faggató riportereknek. Arra hivatkozott, hogy a magánélete "bonyolult" és eddig is távol tartotta tőle a sajtót.

Azt azonban leszögezte, hogy nincs miért megválnia a hivatalától, állapota nem akadályozza meg munkája elvégzésében. "Ez nem betegség" - mondta.

Nem ritka, hogy hivatalban lévő francia minisztereknek gyermekük szülessen. Például a tavaly az elnökválasztáson Sarkozy által legyőzött Segolene Royal is szült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását