2024. április 27. - Zita

Torlódásokra lehet számítani Záhonyban

Jövő hétfőn megkezdődik a közúti átkelésre szolgáló Tisza-híd felújítása a záhony-csapi magyar-ukrán határállomáson, ahol a 2009. novemberéig tartó munkálatok során torlódásokra, várakozásokra lehet számítani - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rend
2008. szeptember 2. kedd 09:30 - Hírextra
A felújítást több szakaszban végzik, a híd személy- és teherforgalmi sávjait ütemezve zárják le, a járműveket váltakozó irányban engedik majd át, emiatt a forgalom jelentősen lelassul, várakozások alakulnak ki a határátlépésnél - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy hozzátette: szeptember 8-án, az első beruházási ütem kezdetén a belépő irányú kamionsávot teljesen, a mellette lévő személyforgalmit pedig 1,5 méteres szélességben zárják le a forgalom elől.

A szóvivő hangsúlyozta, hogy Magyarország és Ukrajna között a közúti teherforgalom csak a záhony-csapi átkelőn oldható meg, a személyforgalomban viszont a többi határállomás igénybe vételét ajánlják az utazóknak.

A Tiszabecs-Tiszaújlak (Vilok) és a Beregsurány-Asztély (Luzsanka) közötti átkelőhely éjjel-nappal nyitva tart.A Barabás-Mezőkaszony (Koszini) határállomás nappal 7 és 19, míg a Lónya-Harangláb (Zvonkavoje) közötti 8 órától, 16 óráig fogad átkelőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását