2024. június 16. - Jusztin

Hamis levél az LMP nevében

apok óta hamis lánclevél terjed az interneten "Az LMP válasza a liberalizmus vádjára" címmel, de ennek egy változatát pénteken az info@lehetmas.hu virtuális címről, az LMP sajtónyilatkozatának álcázva is kiküldték több sajtóorgánumnak - közölte pénteken a Lehet Más a Politika (LMP) szóvivője az MTI-vel.
2009. június 5. péntek 22:40 - HírExtra
A levélhez az LMP-nek semmi köze, ahogy a tartalmának sincs semmi köze a párt véleményéhez - mondta Rauschenberger Péter. Elmondása szerint az elküldött nyilatkozatot úgy küldték ki, mintha az egy LMP-s nyilatkozat volna. Külalakra annyira megtévesztő volt, hogy volt olyan sajtóorgánum, amelyik az anyagot közzé is tette - fűzte hozzá a szóvivő.

A levél tartalmát Rauschenberger Péter szennynek minősítette és az MTI kérésére nem kívánta kommentálni. Annyit mondott: a tartalma köszönő viszonyban sincs az LMP álláspontjával. "Ez a vödör alja" - fűzte hozzá.

Arra a kérdésre, hogy tudják-e, kik állhatnak a háttérben, annyit közölt: "egy keveset tudunk róluk". A szóvivő úgy vélekedett, hogy forrófejű aktivisták állhatnak az ügy mögött.
Szerepeltek a lánclevél küldői között olyanok is, akik az adott szervezetben "nem senkik" - tette hozzá Rauschenberger Péter.

Az LMP által hamisnak nyilvánított - a neten is elérhető - levél többek között olyan megállapításokat tesz, amely szerint az LMP nem liberális párt, az egészséges vidéki élet képviseletét tűzte ki célul, nem bátorítják a drogfogyasztást, illetve hogy az LMP nem híve az Amerika által dominált globális rendszernek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását