2020. március 28. - Gedeon, Johanna

Közvetlenebb játékokat ígérnek a szervezők

Közvetlenebb, barátságosabb játékokat ígérnek a 2012-es londoni nyári olimpia szervezői, akik alapvetően változtatnának a nyitó- és záróünnepségen is."Azt szeretnénk, ha a londoni lakosok magukénak éreznék az olimpiát, nemcsak elviselnék a játékokat, hane
2008. szeptember 1. hétfő 09:20 - Hírextra
"A nyitó- és záróünnepséget nem egy stadionban, hanem az egész városban, több ponton rendeznénk. A pekingi szervezők fantasztikus munkát végeztek, az önkéntesek barátságosak és segítőkészek voltak, de néhány dolgon mi változtatni fogunk: a mi önkénteseink felkészültebbek és közvetlenebbek lesznek a pekingieknél. Kínában minden jól működött, de minden előre megrendezettnek, betanultnak tűnt, nekem nagyon hiányzott a természetesség, az emberközeliség."

Jowell azt is megígérte, hogy nem lesznek üres helyek a nézőtéren és versenyekről kiszoruló szurkolók sem."A wimbledoni tenisztornán évtizedek óta remekül működik a jegyleadás rendszere, amit az olimpián is alkalmazni akarunk. Azok, akik elhagynak egy versenyhelyszínt, a kijáratnál leadják a belépőjüket, amit csökkentett áron újra eladásra kínálunk."

Jowell hozzátette: elkezdődtek az egyeztetések arról, hogy az olimpia alatt a metrók éjjel-nappal szünet nélkül közlekedjenek és a múzeumok éjfélig tartsanak nyitva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását