2024. április 24. - György

Schmitt székéért indul a tusa?

Két-három kihívója is akadhat a következő tisztújító ülésen Schmitt Pálnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének - vélekednek sportberkekben a Napi Gazdaság hétfői összeállításában közölt cikk szerint.
2008. szeptember 1. hétfő 09:23 - Hírextra
A vártnál szerényebb, néhány esetben nem a magyaroknak kedvező bírói döntéseken is múló olimpiai szereplés után egyebek közt a sportdiplomácia terén átgondolandó lépésekre utalt a lapnak a kormányszóvivői iroda.

Szakemberek azonban nem az elnök személyét tartják a legfontosabbnak, hanem egy átfogó olimpiai felkészülési program kialakítását, valamint új alapokra kell helyezni a sportorvosi hátteret is.

Az összeállítás arról is beszámol, hogy az MTV-nek sok száz millió többletbevételt hozott az olimpia tavaly augusztushoz képest, és 25 százalékkal múlták felül az eseményre tervezett bevételt, de ennek ellenére ez az összeg nem fedezte a televízió összes kiadását, ami elérheti az egymilliárd forintot is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását