2024. március 29. - Auguszta

Olimpikonokkal készültek

Az oroszok olimpiai, világ- és Európa-bajnokával, Jevgenyina Kanajevával is együtt edzőtáborozott Horvátországban Vass Dóra és Forray Fanni, Magyarország jelenlegi legjobb ritmikus gimnasztikázói.
2010. augusztus 5. csütörtök 22:07 - HírExtra
A hazai szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a magyar sportolók a világelithez tartozó orosz, üzbég és azerbajdzsáni versenyzőkkel készültek közösen. A tengerparti edzőtábor futással és úszással kezdődött, a balettórákat követően pedig külföldi szakemberek irányították a teremben a tréningeket. A magyarokat a válogatott szövetségi kapitánya, Berek Irina kísérte el.

"Napi nyolcórás edzéssel, keményen készülünk a szeptemberi világbajnokságra, ahol még a régi gyakorlataimmal indulok. Nagyon jó volt olimpiai és világbajnokokkal tíz napot együtt tölteni, sokat fejlődtünk." - mondta Vass Dóra, aki kint kapta a hírt, hogy kitűnő érettségije után a felvételije is sikerült, így szeptembertől a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását