2024. április 25. - Márk

Ki ismeri fel a holtan talált férfit?

A lakosság segítségét várja a rendőrség annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, akit ma délelőtt találtak holtan egy békéscsabai kerítésre felakasztva - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 1. hétfő 17:15 - Hírextra
. Az ősz szakállas férfira a megyeszékhely parkerdeje melletti utca egyik kerítésoszlopán találtak rá, s ugyan a haláleset ügyében bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ám ezidáig az elhunyt kilétét sem sikerült tisztázni. A férfi fehér, sárga, fekete és piros kockás inget, fekete melegítő felsőt, barna színű, anyagában világosabb csíkos nadrágot, hosszú barna műbőr kabátot és kék színű baseball sapkát viselt, melynek első, fekete részén KEMIRA felirat olvasható. Ezen kívül sötétzöld színű DUNLOP márkájú gumicsizma volt rajta, karján arany színű, fehér számlapos JAPONA márkájú órát hordott. A férfi bal alkarján egy "JUTKA 1940" tetoválás, a bal vállán és a mellkasa baloldali részén pedig egy-egy nő alakot ábrázoló tetoválás látható. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a férfit, mielőbb jelentkezzék a 107-es segélyhívón, vagy a kapitányság 66/ 523-700-as telefonszámán.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását