2024. május 6. - Ivett, Frida

Égett egy gázcsonk - három fiatalt előállítottak

Három fiatalt előállítottak, miután lángra lobbant egy gázcsonk hétfőre virradóra Velencefürdőn; a szivárgás idejére az épületben lakókat kimenekítették és lezárták a 7-es főutat - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.
2008. július 28. hétfő 12:40 - Hírextra
Nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy az épület oldalában lévő gázcső eltört és abból erősen szivárog a gáz. A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy a lakóépület és a hozzáépített vendéglátóipari egység hátsó részén lévő gázcsonk tövébe ismeretlen tettes papírt és rongydarabokat tett, amelyeket meggyújtott, ennek következtében a gázcsonk lángra lobbant - közölte a főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes elmondta: a rendőrök az oltás és a gázszivárgás idejére az épületben lakókat kimenekítették és lezárták a 7-es főutat. A ház 100 méteres körzetében nem volt más lakóépület, így további kiürítésre nem volt szükség.

A szóvivő közlése szerint még zajlott a tűz oltása, amikor a rendőrök a környéken három kerékpározó fiatalt igazoltattak. Mivel a kerékpározók nem tudtak érdemi magyarázatot adni arra, miért vannak a környéken, s ellentmondásokba keveredtek, a rendőrség ezek tisztázása érdekében a három fiatalt előállította.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását