2024. április 29. - Péter

Gyurcsány magára fizet

A Fidesz "a hatalommal való visszaélés minősített esetének" tartja, hogy félig közpénzből fizették a miniszterelnöki programról szóló hirdetést, ezért arra szólítja fel az MSZP-t, hogy saját pártpénzéből pótolja ezt az összeget - mondta Koszorús László, a
2008. augusztus 30. szombat 12:34 - Hírextra
A politikus az MSZP Vérmező utcai központja előtt tartott tájékoztatóján felháborítónak, elfogadhatatlannak és "a hatalommal való visszaélés minősített esetének" nevezte, hogy az emberek pénzéből fizették ki a miniszterelnöki programról szóló, a Népszabadságban közzétett fizetett hirdetés árának a felét.

Mint mondta: a 4,5 millió forintos hirdetésből 2 millió forintot a Miniszterelnöki Hivatal állt, és csak a többit az MSZP. Koszorús László ezért arra szólította fel a szocialisták pénztárnokait, hogy hétfőn azonnal fizessék ki ezt a 2 millió forintot, mert az MSZP pártpénzből feladhat hirdetéseket, de közpénzből nem. A fideszes képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy a 200 millió forintért létrehozott kormányszóvivői weboldalon, vagy a miniszterelnök saját internetes oldalán ingyen is közzétehették volna a dokumentumot, de Gyurcsány Ferenc akár sajtótájékoztatókon is beszámolhatott volna elképzeléseiről.

Koszorús László hangsúlyozta: a magyar emberek a kárvallottjai a kisebbségi kormányzásnak, és most "arcátlan módon" velük fizettetik ki a miniszterelnök hetedik programjáról szóló fizetett hirdetés árát. A fideszes politikus szerint Gyurcsány Ferenc a programmal beismerte, hogy ő a hibás az elmúlt évek sikertelenségéért, a mélyülő szociális válságért és az egyre növekvő munkanélküliségért.
Hozzátette: az, hogy négy év alatt Gyurcsány Ferenc a hetedik programját mutatja be, azt bizonyítja, hogy a kormányfő a problémák létrehozásához nagyon ért, de a megoldásról fogalma sincsen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását