2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Parasport fotópályázat

Még egy hónap áll rendelkezésükre a profi- és hobbifotósoknak, hogy nevezzenek az egyik pénzintézet által meghirdetett parasport fotópályázatra.
2008. augusztus 28. csütörtök 17:16 - Hírextra
A 2008-as Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékok szellemében meghirdetett pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a parasportolók kivételes elhivatottságára, erőfeszítéseire és sikereire - tudatta a K&H Csoport, a pályázat kiírója és a Magyar Paralimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója.

A pályamunkákat 2008. szeptember 30. 14 óráig kell eljuttatni a Well PR Ügynökség címére (1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.). A pályázatra érkező fotókat legalább hat megapixel felbontásban JPG vagy TIFF formátumban, CD-n vagy DVD-n kell leadni. A pályázat részletes kiírása és a jelentkezési lap elérhető a www.kh.hu weboldalon.

A szakértőkből álló zsűri - amelynek tagja Nánási Pál fotós, Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Sal Endre, a Képes Sport főszerkesztője, Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója - a legjobb három fotót díjazza. Az első helyezett 150 ezer forintot, a második helyezett 100 ezer forintot, a harmadik helyezett pedig 50 ezer forintot kap.

A pályamunkákat várhatóan október 15-ig értékeli a bíráló zsűri, amelynek során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a nyertes fotók tükrözzék a paralimpiai mozgalom legfőbb értékeit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását