2024. május 4. - Mónika, Flórián

Villa hosszabbított

David Villa 2014-ig meghosszabbította szerződését az FC Valencia labdarúgócsapatával.A júniusi Európa-bajnokság gólkirálya ezzel véget vetett azoknak a pletykáknak, hogy még a nyári átigazolási időszakban a Real Madridhoz szerződik.
2008. augusztus 27. szerda 22:15 - Hírextra
"Az ügynökömmel végig azon dolgoztunk, hogy a Valenciában maradjak, de arra büszke vagyok, hogy más klubok is érdeklődtek irántam. A Valencia anyagi nehézségei ellenére mindent megtett, hogy megtartson és ezt meg kell hogy köszönjem" - mondta sajtótájékoztatóján a 26 éves csatár, aki idényenként 3 millió eurót vághat majd zsebre.

Vicente Soriano klubelnök elmondta, 47 millió eurót is kínáltak Villáért, de azért nem engedte el a spanyol válogatottal Európa-bajnok játékost, mert versenyképes csapatot szeretne építeni.
A Real Madridnál ugyanakkor komoly gondokat okozhat Villa hosszabbítása, ugyanis Robinho vélhetően a Chelsea-hez igazol, s a helyére kiszemelt két csatár, Villa és a Villarrealban futballozó Santi Cazorla egyaránt 2014-ig írt alá jelenlegi klubjánál.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását