2024. április 27. - Zita

"Túlverte" magát a felesége elől

Félve nejétől, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.
2008. augusztus 25. hétfő 13:11 - Hírextra
Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tűnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig ő nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

A 26 éves férfi egy vasrúddal esett magának, és derekasan beleadott apait-anyait az ütlegbe, gondolván nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. Betörte az orrát, eltörte az állkapcsát és még a karját is sikerült megroppantania.

Egy ideig elviselte a fájdalmat, de aztán feladta - magát: kórházba ment, ahol a rablásos változatot adta elő. Erre az orvosok kihívták hozzá a rendőrséget, a férj pedig bevallotta, hogy valójában gyávaság motiválta hősies önverés történt.

"Nagyon félhet a feleségétől, ha képes volt ennyire ellátni a saját baját" - mondta a rendőrség szóvivője az osztrák sajtónak.

Hogy azután otthon még a neje is összeverte-e, arra nem tért ki a hír.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását