2024. május 3. - Tímea, Irma

Balogh szerint nehéz

Balogh Gábor úgy véli, meghatározó lesz a lovaglás a pekingi olimpia öttusaversenyében, mivel érzékeny, telivér lovakkal kell majd megoldaniuk könnyűnek korántsem nevezhető feladatukat.
2008. augusztus 20. szerda 08:22 - Hírextra
A nyolc éve, Sydneyben ezüstérmes, kétszeres egyéni világbajnok erről az ötkarikás sajtószolgálatnak beszélt, megemlítve még, hogy neki egyébként erős száma a lovaglás.

Arról is kérdezték, nyomasztja-e, hogy a sportági hagyományok miatt Magyarországon jó szereplést várnak tőle. Erre úgy reagált, hogy fontos az eredmény, ő azonban egyelőre csak abban gondolkodik, hogy mind az öt számban megfelelő teljesítményt nyújtson.

"Jó állapotban vagyok, fittnek, mentálisan erősnek érzem magam. Az elmúlt két évben csak az olimpia járt a fejemben. Ez a legfontosabb verseny. Sydneyben második voltam, tudom, milyen érzés dobogón állni, igyekszem úgy szerepelni, hogy újra átélhessem, amit akkor" - mondta.
A férfiak csütörtökön, a nők pénteken versenyeznek.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását