2024. április 19. - Emma

Radasics kiesett

Nem jutott az elődöntőbe, azaz a legjobb 16 közé Radasics Vilmos BMX krosszban a pekingi olimpián, míg a másik magyar érdekelt, Hódi Anikó a csütörtöki negyeddöntőben szerepel majd.
2008. augusztus 20. szerda 08:16 - Hírextra
A sportág most debütált az ötkarikás programban, és már a szerdai futamokon rengeteg nézőt vonzott.

Radasics a csoportbesoroló időfutamban az utolsó előtti, 31. volt, így a világbajnok lett Maris Strombergs (2.), a kolumbiai Augusto Castro (7.), az olasz Manuel de Vecchi (10.), az ausztrál Kamakazi (15.), a holland Rob van den Wildenberg (18.) és Robert de Wilde (23.), valamint a kanadai Scott Erwood (26.) mellé került a negyeddöntőbe. Itt három futamot tartottak, és a négy legjobb összesített helyezési pontszámmal rendelkező bringás került a 16 közé.

Radasics először a hatodik, majd a nyolcadik, végül a negyedik lett, így 18 helyezési ponttal ebben a nyolcasban összesítésben a hatodik lett, és kiesett.

A visszalépések miatt az utolsó pillanatban csapatba került Hódi ugyancsak egyetlen riválisát előzte meg az időfutamban, 15. lett. A magyar BMX-es a brit Shanaze Reade (2.), a francia Laetitia le Corguille (3.), az ausztrál Nicole Callisto (6.) és Tanya Bailey (10.), az amerikai Jill Kintner (7.), a holland Lieke Klaus (11.), és az argentin Maria Belen Dutto (14.) ellen csütörtökön, magyar idő szerint 3 órától próbál majd a legjobb négy közé kerülni futamában.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását