2024. április 26. - Ervin

Új idŐSZámítás

Új szórakoztató produkciókkal, koncertekkel és tévéfilmsorozatokkal színesíti műsorkínálatát a Magyar Televízió. A magazinműsorok többségét már virtuális stúdióból közvetítik. Mindkét csatorna bővíti a nagyfelbontású (HD) tartalmú adások továbbítását is.
2008. augusztus 19. kedd 19:35 - Hírextra
Az első HD filmsorozat a Presszó 10, Sas Tamás tíz évvel ezelőtti sikerfilmjének folytatása, amelyből a tévésorozat után mozifilm-változat is készül.

A határon túli magazinműsort, a Kárpát Expresszt augusztus végétől élőben, a kisebbségi és az esélyegyenlőségi műsorokhoz hasonlóan a délutáni műsorsávban sugározza a köztévé.

A magazinműsorok többsége ősztől virtuális stúdióból jelentkezik. Ez a megoldás szinte korlátlan lehetőséget biztosít a különleges mozgó hátterekre, háromdimenziós látványelemekre, képi megoldásokra - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Televízió kommunikációs osztálya.

Európában az elsők között tűzi műsorára a Mad Men - Reklámőrültek című vadonatúj amerikai sorozatot az m1: a reklámszakma hőskorában játszódó, többszörösen díjazott filmet vasárnap esténként láthatják az érdeklődők.

Péntek esténként David Nolande különös kalandjaival találkozhatnak a nézők, a misztikus francia sorozat főszereplője a Taxi-sorozatból ismert Frédéric Diefenthal.

Az m2 kínálata a Nagy mozi és a Kelet mágusai mellett újabb, tematikus válogatásokkal bővül: A bűn árnyékában című sorozatban minőségi bűnügyi filmeket vetít péntek esténként a csatorna. A Felejthetetlen XX. század szombat esti sorozatában évtizedes bontásban villantják fel a múlt század eseményeit - ahogyan azt a legjelentősebb rendezők látták.

A négyszereplős Beugró valódi jutalomjáték: szatirikus alaphelyzetekre épülő rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora.

Az m2 Hofi Gézáról vetít portrésorozatot szeptembertől.

Csütörtök éjszakánként folytatódik az "mtv Hangerő", akusztikus koncertsorozat, népszerű énekesekkel és együttesekkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását