2024. március 29. - Auguszta

Hihetetlen! Korda egy bokorban szexelt

Korda György és Balázs Klári harminc éve házasok. Szerintük a hosszú kapcsolat titka a jó szexuális élet.
2009. március 17. kedd 10:59 - HírExtra
A pókerkirály határozottan állítja, szenvedélyes szex harminc év házasság után is létezik. Kiderült, Korda még az étrendjét is megváltoztatta azért, hogy megfelelően tudjon teljesíteni az ágyban.

Klári azt vallja, hogy képmutató az, aki nem mer beszélni a házaséletről. Ennek kapcsán elárulta, a harminc év alatt voltak nagy vitáik, veszekedéseik, de ezek után mindig az ágyban békültek ki egymással.

Bevallották azt is, a szerelem önmagában kevés, a jó szexuális élet legalább ugyanolyan fontos. A szexben is kell a megújulás és a romantikus környezet. Korda azt is elárulta, volt olyan, mikor egy kislányt haza szeretett volna vinni, de édesanyja ezt nem nézte jó szemmel. Így végül egy bokorban lettek egymáséi.

A sztárpárosnak egy hatalmas ágya van, ami természetesen a nemcsak a kényelmes alvást szolgálja. Kordáék itt szoktak hancúrozni is.

Fontosnak tartják, hogy mindent megbeszéljenek egymással. Ha bármi gond adódott a másikkal, az ágyban vagy azon kívül, akkor azt át kell beszélni. Hiszen ha valami kötelező, és csak az egyik fél akarja, akkor az már nagy baj – mondja Gyuri.

Klári ehhez hozzáteszi, a szexuális életben fontos az összeszokottság és hogy mindketten egyszerre akarják a másikat. Egy nőnek figyelnie kell magára, hogy mindig tisztán és kívánatosan álljon a férfi elé. Mert mint mondta, megszerezni könnyű egy férfit, de megtartani jóval nehezebb.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását