2024. április 26. - Ervin

500-on is fináléban a Kammerer, Kucsera duó

A rövidebb távon, 500 m-en is bejutott a döntőbe a hétfői teljesítménye nyomán 1000 m-en már finalista Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos duó a pekingi olimpián, miután keddi előfutamában a harmadik helyen zárt.
2008. augusztus 19. kedd 11:37 - Hírextra
"Kameráék" a második futamba kerültek egy-egy finn, venezuelai, lengyel, fehérorosz, kanadai, spanyol és dán riválissal, a nagy ellenfél, címvédő németek - Ronald Rauhe és Tim Wieskötter - megnyerték az előttük rendezett versenyt, 1:28.736 perc alatt teljesítve a fél kilométert.

A magyaroknak az első háromban kellett végezniük ahhoz, hogy megspórolják maguknak a csütörtöki középfutamot és ez nem is okozott megoldhatatlan feladatot számukra: bár rosszul rajtoltak, a táv második felében javítottak és a fehéroroszok, valamint a spanyolok mögött megszerezték a még éppen finálét érő pozíciót. Idejük 1:30.099 perc volt.Az 1000 m-es döntőt pénteken, az 500-ast pedig szombaton rendezik a férfi kajak ketteseknél.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását