2024. május 3. - Tímea, Irma

Indulhat vagy sem?

Továbbra sem dőlt el, hogy a deréktáji idegbecsípődéssel kezelt Horváth Viktor elindulhat-e az öttusázók pekingi olimpiai versenyében csütörtökön.
2008. augusztus 18. hétfő 08:50 - Hírextra
Pécsi Gábor sportágvezető az MTI érdeklődésére elmondta: a hétfői orvosi konzílium döntése alapján délután még megnézik, hogy bírja a kemény úszó- és futóterhelést a székesfehérvári versenyző - a könnyített feladatokkal nem volt gondja - , lesz MR-vizsgálat és csinálnak röntgenfelvételt az olimpiai falu poliklinikáján, s az eredmények, tapasztalatok alapján határoznak majd arról - várhatóan kedden -, hogy bevethető-e a tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth.

Ha esetleg úgy alakul, hogy nem lesz versenyzésre alkalmas állapotban, a szintén kvótát szerzett Tibolya Péter ugrik be a helyére, aki ugyancsak ott volt a szöuli edzőtáborban, ahol a magyar öttusázók készültek az elmúlt napokban. Eredetileg úgy volt, hogy a tartalékok a dél-koreai fővárosból Peking érintésével hazautaznak, Tibolya azonban Horváth egészségi problémája miatt maradt.

A férfiversenyben Balogh Gábor lesz a másik induló, a nők pénteki küzdelmében a címvédő Vörös Zsuzsanna illetve Gyenesei Leila képviseli majd a piros-fehér-zöld színeket.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását