2024. május 19. - Ivó, Milán

Sérülten fog játszani Vieira az EB-selejtezőn?

Kisebb vita alakult ki Patrick Vieira miatt a labdarúgó klubcsapata, az Internazionale és a francia válogatott között. A problémát az jelenti, hogy a milánóiak értesülései szerint a középpályásra mindenképpen számít Raymond Domenech szövetségi kapitány az
2007. szeptember 5. szerda 13:32 - Hírextra

A kiváló játékos térdsérülése miatt nem léphetett pályára a Serie A címvédőjének első két bajnoki mérkőzésén, és továbbra sem végezhet teljes értékű edzésmunkát.

"Az elmúlt héten Patrick csak erősítő edzéseket végzett, labdához egyelőre még hozzá sem ért" - mondta a La Gazzetta dello Sport című napilapnak Ivan Carminati, az Inter erőnléti edzője. "Szombati játéka túl nagy ugrás lenne. Remélem, mindenki profi módjára dönt majd."

A kék-feketék kifakadása úgy tűnik, meghozta eredményét, hiszen a lap által szintén megszólaltatott Domenech gyorsan sietett leszögezni, hogy nem akarja erőltetni Vieira játékát.

"Patrick már lényegesen jobb állapotban van, mint volt, de természetesen ő fogja eldönteni, hogy pályára lép-e szombaton. Pályafutásom során még soha sem kockáztattam egyetlen futballistám egészségét sem" - mondta a tréner.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását