2024. április 29. - Péter

Autón hagyta a jegygyűrűt, egy motoros visszavitte

Autója tetején felejtette és ezért elvesztette az út közepén egy 23 éves fiatalember a kedvesének vásárolt gyémánt eljegyzési gyűrűt, ám egy "szelíd motoros" megtalálta és visszaadta.
2008. augusztus 16. szombat 11:50 - Hírextra
Az elvesztő igen keményen megdolgozott - másodállást is vállalva - a 3 ezer dollárért (fél millió forintért) vett gyűrűért, így igen bánatos volt elvesztése miatt. Családja hirdetést adott fel, hátha becsületes a megtaláló és visszajuttatja, ám nemigen reménykedtek ebben.

A sors azonban segített: egy Harley-Davidsonos motoros férfinak akadt meg a szeme az úttesten heverő dobozkán. Mikor kinyitotta, rögvest felismerte, hogy jegygyűrű van benne, és amikor értesült a hirdetésről, felhívta a megadott telefonszámot. Előbb ellenőrző kérdéseket tett fel a gyűrű külcsínére vonatkozón, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy valóban az elvesztővel beszél, elment hozzá és átadta neki az ékszert. Még a 100 dollár jutalompénzt sem fogadta el. Az, hogy eltegye magának vagy eladja, fel sem merült benne.

A gyűrűvesztes ifjúnak amúgy igent mondott a barátnője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását