2024. április 28. - Valéria

Megbírságolták az M6-os kivitelezőjé

Az épülő M6/M60-as autópálya kivitelezője, a Mecsek Construction Group (MCG) később kíván reagálni arra, hogy a Pécsi Bányakapitányság a kiszabható maximális, 10 millió forintos bírsággal sújtotta a céget - közölte az MCG főmérnöke, Rakita András pénteken
2008. augusztus 15. péntek 09:53 - Hírextra
Az Új Dunántúli Napló híre szerint a bányakapitányság azért marasztalta el a céget, mert azt követően is dolgoztatott a sztráda Szekszárd-Bóly-Pécs szakaszának készülő alagútjainál, hogy azok egyike júliusban részben beomlott, és a munkavégzést a hatóság megtiltotta. Az egyik alagútban baleset is történt: betonvasháló dőlt egy munkásra, aki életveszélyesen megsérült. A megbírságolt vállalat azt állítja, csak kármentesítést végeztek - olvasható a baranyai napilapban.

Rakita András az MTI-nek azt mondta, csütörtökön este kapták meg a bírságról szóló határozatot. Egyelőre azt nem kívánják kommentálni - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását