2024. április 29. - Péter

Karambol lopott kocsival

Nem sokkal korábban lopta el egy komlói férfi azt a személyautót, amellyel felborult Zalaegerszegen; a helyszíneléskor felvetődött, hogy ittasan és kábítószer hatása alatt vezette a kocsit - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek
2008. augusztus 15. péntek 14:20 - Hírextra
Csizmazia Péter a csütörtökön történt balesetről elmondta: a személyautó Zalaegerszegről Bocfölde irányába tartott, amikor letért az úttestről, a vízelvezető árok falának csapódott, majd többször átfordult a tengelye körül és a tetejére borulva állt meg.

Az autót vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
Mivel felvetődött az ittasság, illetve a kábítószeres befolyásoltság gyanúja, vér- és vizeletmintát vettek a sofőrtől, akinél kisebb mennyiségű, kábítószergyanús anyagot találtak.

Az autót nem sokkal korábban a zalabesenyői városrészből, egy ház udvarából hozta el a férfi úgy, hogy a kocsiban benne volt az indítókulcs. A sérült ellen ezért a zalaegerszegi rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását